Ni
vr 2-7

Definitieve Teamindeling Jeugd seizoen 2021-2022

De definitieve teamindeling Jeugd voor meisjes B, C en D en de jongensteams voor het seizoen 2021-2022 is bekend. Deze vind je achter de login op de website (via het menu Club – Documenten).

 

De definitieve indeling voor de meisjes A teams heeft nog wat meer tijd nodig. En zal binnenkort ook worden gepubliceerd. De nieuwe teams zullen ook zo snel mogelijk zichtbaar worden in de HCT-app.

 

De definitieve teamindeling is met veel zorg door de lijncoördinatoren en de Hockey Technisch Jeugdmanager samengesteld. Uiteraard op basis van de input van huidige coaches en trainers en eventuele reacties na de voorlopige teamindeling. Er is natuurlijk zo veel als mogelijk rekening gehouden met alle wensen om samen te worden ingedeeld. 

 

Het is niet meer mogelijk wijzigingen in de indelingen aan te vragen of voor te stellen. In principe gaan we met deze teams het nieuwe seizoen starten.

 

Hoe eerder de teams een coach en manager hebben, hoe beter. Coaches en managers kunnen zich daarom nu al melden door een mail aan de lijncoördinator (van de nieuwe lijn) te sturen. Natuurlijk zorgen we er samen voor dat alle teams weer goede begeleiding krijgen.

 

De Jeugdcommissie

 

Lijncoördinator Meisjes D: Jeroen van Gerwen / Renger Brouwer / Jessica Stephens - [email protected]

Lijncoördinator Meisjes C: Jeroen van Gerwen / Renger Brouwer / Jessica Stephens - [email protected]

Lijncoördinator Meisjes B: Ankie Tooten / Helmi Hazenberg - [email protected]

Lijncoördinator Meisjes A: Dani van Dijk / Bas van der Steen - [email protected]

Lijncoördinator Jongens C-D: Joost Eekelaar - [email protected]

Lijncoördinator Jongens A-B: Charlotte Verschuuren - [email protected]