To
vr 4-6

Maddie Hinch versterkt Dames 1!

Tilburg stunt met de komst van keepster Maddie Hinch. De Engelse olympische kampioene, vanaf morgen actief op het EK in Amstelveen, speelt komend seizoen bij de Promotieklasse. Hinch heeft meer dan honderd interlands achter haar naam en staat te boek als een van de beste keepsters ter wereld. Na de Spelen van Tokio sluit ze aan bij de formatie van Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen.

‘Ik heb gekozen voor Tilburg omdat ik toe ben aan clubhockey in een team met potentie en een club met ambitie. Ik kan mijn ervaring meenemen en met de groep de volgende stappen maken. Het is een eer om voor Ageeth en Maartje te mogen spelen, van hen kan ik nog vast veel leren’, aldus Hinch, die eerder uitkwam voor SCHC.

‘Het komende seizoen willen we promoveren naar de Hoofklasse en van daaruit doorgroeien naar het linkerrijtje. De club is er klaar voor en als team zijn we druk bezig om de nodige stappen te maken en door te stoten’, aldus Boomgaardt. ‘Dat doen we natuurlijk met eigen jeugd, maar dat vraagt ook om gerichte versterking op cruciale posities. Recent tekende Ireen van den Assem al bij ons, nu dus Maddie. We zijn ontzettend trots dat ze voor onze ambitie gekozen heeft.’

Nieuws afbeelding