Ni
ma 15-3

Compensatieregeling senioren (18+)

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen hebben we als bestuur eerder aangegeven compensatie te zullen overwegen. Om aan te geven dat we als bestuur grote waarde hechten aan jullie senioren als trouwe leden en het ontzettend vervelend vinden dat jullie beperkt kunnen trainen en competitie spelen, vinden we dat we iets moeten en willen doen. En daarom hebben we het volgende besloten. 
 
Elk (jong)seniorenteam en veteranenteam bieden we een teamevenement aan in de vorm van een padelclinic met team-barbeque natuurlijk onder het voorbehoud dat er padelbanen komen. Elk seniorenteam kan dat vanaf de zomer inplannen en de kosten van de clinic (inclusief materiaalgebruik) en de barbecue zijn voor onze rekening. Drankjes zijn dan voor eigen rekening. We steunen op deze manier gezellig en sportief samenzijn met je eigen team, vanaf het moment dat dat weer kan. We laten te zijner tijd via de aanvoerders weten hoe dit ingepland kan worden.

 
Tevens hebben we besloten om elk hockeyend lid van 18 jaar en ouder die op 1-9-2021 spelend lid is van onze vereniging (jong-senioren, veteranen en recreanten) een eenmalig horecategoed van  25 uit te reiken. Dat doen we in de vorm van een persoonlijke horecapas, die je later ook kunt opwaarderen. Deze passen worden in september 2021 uitgereikt. Voorwaarde is wel dat je nu (dus in het huidige seizoen 2020-2021) al lid bent van onze club en dat je je contributie over het seizoen 2021-2022 hebt betaald. 

 
Nogmaals, we hopen dat jullie als senioren deze geste kunnen waarderen. Het is onze blijk van waardering voor jullie steun tijdens een raar seizoen 2020-2021. Wij kijken uit naar een mooie zomer op onze bruisende club en hopen jullie allemaal snel weer te zien!
 
Het bestuur