Ni
ma 7-9

Proeftrainingen trainingsgroep jongste jeugd (6 t/m 10 jaar)

Proeftrainingen trainingsgroep jongste jeugd

Leer de beginselen van hockey in een 2-tal proeflessen! Hockey is een van de populairste en toegankelijkste sporten in Nederland, en internationaal staan we als klein landje dan ook al jaren aan de absolute wereldtop! Hockey is een wat technischere teamsport en die je veel brengt op sportief, maar ook sociaal vlak. HC Tilburg heeft een van de mooiste en grootste hockeycomplexen van Nederland en organiseert jaarlijks veel evenementen , zowel op sportief als ook recreatief vlak. We investeren veel in onze Jongste Jeugd waardoor onze leden op het hoogste niveau kunnen spelen en zich vanaf het begin thuis voelen binnen een veilige en gezellige omgeving, waarin we ook hun ouders niet vergeten!

Wilt uw kind eerst een keer een proeftraining volgen? Dan kunt u zich hier inschrijven voor een proeftraining. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om door te geven wanneer uw kind kan deelnemen. De proeftrainingen zijn er om hockey te ervaren en zijn verder geen kosten aan verbonden.

Als uw kind na de proeftrainingen interesse heeft om lid te worden, kunt u uw kind  hier inschrijven.

Als uw kind heeft ingeschreven zal hij/zij meteen kunnen aansluiten bij de trainingsgroep jongste jeugd  en starten met een wekelijkse training.


Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het mailadres [email protected].

Met sportieve groet,
Chantal den Brok

Jongste Jeugd Commissie / HC Tilburg
Coördinator Munkey / E-F jeugd trainersgroep