Ni
wo 4-9

Veranderingen scheidsrechterscommissie en scheidsrechters op zaterdag

Veranderingen scheidsrechterscommissie en scheidsrechters op zaterdag

 

Na jaren trouwe vrijwillige dienst heeft Marc Vintges vanaf dit seizoen zijn taken rondom het inplannen van scheidsrechters op de zaterdag overgedragen. Er is daarom een nieuwe commissie, bestaande uit Ferenc de Kock, Ronald Daems, Sandor Moors en Frank Verlinde. Mocht je eventueel ook ge├»nteresseerd zijn om je aan te sluiten bij de commissie dan kun je dit laten weten via [email protected].

 

Tijdens de zomerstop is gewerkt aan een nieuw plan voor het indelen van scheidsrechters voor de zaterdag. Voor het nieuwe seizoen zijn twee zaken veranderd:

1. Vanaf dit seizoen fluit bij de C-jeugd op de zaterdag 1 ouder mee (dit is al het geval in de D-jeugd). Deze regel is vorig jaar al gecommuniceerd en zal per seizoen een jeugdlaag omhoogschuiven.

2. Scheidsrechters moeten zich voortaan zelf inschrijven voor een wedstrijd (zie hieronder en bijlage voor meer uitleg).

 

Het zelf inschrijven is nieuw voor HC Tilburg. Elders in hockeyland werkt het systeem goed en daarom voeren wij het graag ook bij ons in. In de bijlage is te lezen hoe je jezelf als scheidsrechter kan inplannen op een wedstrijd, voor wie dit allemaal geld en welke teams elkaar wel en niet mogen fluiten.

 

Deze procedure geldt voor de scheidsrechters afkomstig uit de A- en B-jeugd en de vrijwillige scheidsrechters op zaterdag. Voor de scheidsrechters op zondag veranderd er niets.

 

Heb je vragen aan de commissie of over de nieuwe procedure stuur deze dan naar [email protected] of spreek een van ons aan op de club.

 

Sportieve groet,

Ferenc, Ronald, Sandor en Frank

Nieuws afbeelding