Studenten

HC Tilburg heeft plaats voor nieuwe studenten!

Denk je er over om over te stappen naar een hockeyclub in je studiestad? Of wellicht heb je nog nooit gehockeyd en wil je het spelletje leren? De grootste hockeyclub van Tilburg heeft komend seizoen op elk niveau weer ruimte voor nieuwe studenten!

Op dit moment zijn er 43 teams die op zondag competitie spelen Hoofdklasse tot het ultieme vriendenteam-niveau in Nederland. Er zijn volledige studententeams en teams waar een aantal studenten in uit komt. Kortom: voor ieder wat wils!

Na de wedstrijd kun je genieten van hockey van wereldklasse als Heren 1 thuis speelt en alle toppers uit de Hoofdklasse op bezoek komen. HC Tilburg ligt op een mooie locatie midden in de bossen achter de universiteit. Dat is op fietsafstand van het centrum , maar de bus stopt ook voor de club.

Is hockey duur? Nee. Wij hebben speciale tarieven voor studenten tot 24 jaar. In het contributieoverzicht vind je het tarief voor dit seizoen. Wil je meer informatie of al eens meedoen aan een proeftraining? Dat kan! Mail naar [email protected]! Ken je al iemand bij onze club? Doe vooral eens met zijn of haar team mee!