Buitenschoolse opvang

Lekker buiten sporten tijdens Bso-tijd?

Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Houd je van sporten? Dan is Outdoor-bso Warande de plek voor jou. We zijn gehuisvest op een centrale locatie bij HC Tilburg, in een bosrijke omgeving, met volop outdoor spelmogelijkheden. Op de naastgelegen hockeyvelden van HC Tilburg gaan we hockeyen, voetballen en andere veldsporten doen. Buiten spelen en sporten in de natuur zijn op de outdoor-bso de hoofdactiviteiten. Voor en na het sporten kun je in de bso lekker chillen in de chillruimte. Of flink aan de slag met zagen en hamers in de werkplaats. Je kunt tafeltennisen, tafelvoetballen, trampoline springen, gamen. Na de dag op school is de outdoor-bso de ideale omgeving om lekker actief bezig te zijn, buiten in de natuur.

 

Samenwerking met Hockeyclub Tilburg

Wij mogen dagelijks gebruik maken van de hockeyvelden van HC Tilburg. Daarnaast kunnen we je ook naar de training brengen en ophalen.

 

We hebben plaats voor 40 kinderen. Per 10 kinderen is er één pedagogisch medewerker aanwezig, die naast een pedagogische achtergrond ook een sportieve achtergrond heeft. Zo zijn er bij bso Warande ook leerkrachten lichamelijke opvoeding werkzaam.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

· Je wordt binnen school opgehaald door de taxichauffeur en gebracht naar Outdoor-bso Warande

· Je gaat je omkleden in je sporttenue

· Je krijgt op de bso fruit en drinken

· Even tijd om te relaxen totdat alle kinderen er zijn

· Er worden verschillende sporten aangeboden

·Daarna weer iets te eten en drinken

·Je ouders komen je ophalen op Outdoor-bso Warande

 

Vervoer en kosten

U betaalt dezelfde prijs voor deze bso als voor alle andere bso’s van Kinderstad, er komen geen extra kosten bij kijken. De taxi rit van school naar de bso verzorgt Kinderstad. We halen de kinderen gratis op vanaf de scholen in de Reeshof, Wandelbos, Het Zand, De Reit, Blaak en Zorgvlied.

Wilt u meer weten, neem dan even contact met ons op.

 

Aanmelden

Meteen enthousiast? Meld je meteen aan voor de bso. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobs, directeur Outdoor-bso Warande 06-20083737  [email protected]