sponsormogelijkheden


HC Tilburg kent, na het samengaan van TMHC Tilburg en TMHC Forward, een vernieuwde basis van waaruit er gebouwd gaat worden. Maatschappelijk, sociaal, strijdvaardig en veiligheid hebben als basis voor het logo gediend en zijn dé speerpunten die HC Tilburg naar haar leden maar zeker ook naar buiten wil dragen.


De sponsorvisie staat in het teken van de jeugd en de verdere professionalisering en de uitbouw naar een maatschappelijk betrokken vereniging. Nieuwe initiatieven door o.a. de oprichting van een professionele Jeugd Academie, samenwerkingsverbanden met o.a. het primair, voortgezet en wetenschappelijk onderwijs, evenals met de gemeente Tilburg, dienen uiteindelijk garant te staan voor de verdere ontwikkeling van Topsport in Tilburg.


HC Tilburg is meer dan hockey alleen. De sfeer op de hockeyclub, de groenrijke omgeving en de diversiteit aan jeugd, senioren, ondernemers en vrienden zorgen voor een schitterende ambiance. Een ambiance waar het Brabants Bourgondische hand in hand gaat met topsport.


Een actieve hockeysociĆ«teit binnen de businessclub, de sportieve prestaties van Heren 1 en Dames 1, met daarbij de nodige regionale én nationale persaandacht, maken het dat HC Tilburg u een unieke kans voor uw organisatie biedt om uw bedrijf doelgericht en verder naar wens te profileren. Binnen de Business Club zijn er verschillende sponsor niveaus, voor ieder wat wils. Naast deze verschillende niveaus biedt HC Tilburg uiteraard ook maatwerk aan. Zo is er bijvoorbeeld de Jeugd Academie, waarbij ondernemers de jeugd middels sponsoring een warm hart (en warm trainingspak) kunnen bieden.


De hockeysociƫteit van HC Tilburg is een uitstekend platform voor relatie marketing, het uitbouwen van kennis en ervaring en het vergroten van uw naamsbekendheid. Bijgaand treft u de diverse sponsor- en reclamemogelijkheden aan. Natuurlijk zijn wij graag bereid om, geheel vrijblijvend, de diverse mogelijkheden in een persoonlijk gesprek met u door te nemen en samen met u een passend communicatiepakket samen te stellen.


Doelgroepen en bereik


  • Hockey kent een sterk clubgehalte met een grote schare aan vrijwilligers. Meer dan 70% van de top van het Nederlandse bedrijfsleven speelt zelf hockey of is bekend met hockey. Door deze grote betrokkenheid komt het Business-to-Business effect beter tot zijn recht.
  • Hockey heeft ook een sociaal karakter; er nemen meerdere gezinsleden deel aan deze sport.
  • Hockey is één van de weinige sporten die de afgelopen jaren een forse groei heeft doorgemaakt.
  • HC Tilburg is als nieuwe club meer dan 80 jaar oud en geniet de komende jaren veel belangstelling, groei en exposure.


HC Tilburg heeft een 3 jarig helder beleid geformuleerd voor tophockey, breedtehockey, talentontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. Dit beleid staat de komende jaren borg voor de ontwikkeling van een goede organisatorische, prestatief succesvolle en warme tophockeyclub in Midden Brabant. HC Tilburg is trots op haar sponsoren en partners die de uitvoering van dit beleid mogelijk maken.Downloads:

Reglement Teamsponsoring


Email : [email protected]