Beslissende play-off Heren 1 - SCHC
28-5-2013  | 
Beste leden, vrijwilligers en supporters,
 
Zoals jullie ongetwijfeld weten is Heren 1 aan het strijden om promotie naar de Hoofdklasse. Na een goed seizoen, waarin ze tweede werden in de promotiepoule van de Overgangsklasse, mogen ze tegen SCHC, de nummer 11 uit de Hoofdklasse, promotie afdwingen.
 
Afgelopen zaterdag ontvingen we SCHC en brachten onze mannen de stand op 1-0 door na bloedstollende shoot-outs de eerste wedstrijd te winnen. Keeper Camille van Emstede werd de held van de middag en Heren 1 was nog maar één overwinning verwijderd van promotie!
 
Zondagmiddag gingen we massaal naar Bilthoven. Overal langs de lijn zag je Tilburgers, overal langs de lijn hóórde je Tilburgers! Het was lang spannend en Heren 1 had veel kansen, maar helaas werd de wedstrijd verloren.
 
De stand in de play-off serie is nu dus 1-1 en er is nog één beslissende wedstrijd. Woensdagavond vanaf 20:30u gaan Roger, Jan-Maarten en de rest van het team nog één keer knallen. 70 minuten, misschien nog een verlenging en shoot-outs. Nog één avond kunnen we met z'n allen er voor zorgen dat wij volgend seizoen een Hoofdklasse-club zijn.
 
Wij roepen iedereen op om woensdagavond naar de club te komen en je te laten horen! Heren 1 verloor dit seizoen nog geen wedstrijd in Tilburg en dat gaat ook niet gebeuren!
 
Er is woensdag geen andere play-off wedstrijd in de regio, dus wij verwachten ook veel mensen van buitenaf. Parkeren kan weer bij de Universiteit van Tilburg. Kom ruim op tijd zodat je niets hoeft te missen! Een routebeschrijving is hier te vinden.
 
Jan-Maarten, Camille, Wouter, Ben, Joost, Jelte, Bart, Arjen, Felix, Paul, Jip, Alistair, Thijs, Michiel, Casper, Bas en Jules: héél veel succes, jullie kunnen het!
 
Tot woensdag!
 
Organisatie play-offs HC Tilburg Heren 1
 
 
 
 
 

terug naar vorige scherm
HC Tilburg
Bredaseweg 447, 5036 NA Tilburg
Google maps

Postadres:
Postbus 1176, 5004 BD Tilburg
Gefeliciteerd
Lonneke Hester
Joop Hoefnagels
Bregje van den Hurk
Ajla Isakovic
Jana Kovac
Thijs Lampe
Daphne Rovers
Marlijn van de Sande
Steyn Sarton
Julie Vermeulen
Agenda
Sponsoren